null

MC Entertainer

Orice eveniment are poveste, povestea ta. Cine este mai potrivit sa o spuna decat Mc ul care face legatura intre tine si invitati, intre momentele dansatorilor si dj, intre scena si prietenii tai? Pentru ca povestea, emotiile, amintirile si neaparat voia buna sunt imprimate de catre MC pe tot parcursul evenimentului tau.

null

Sunet, Dj, scenotehnica

Tonul dicteaza, muzica uneste, sunetul ne aduce impreuna indiferent de natura evenimentului. Urmeaza stabilirea tematicii, a playlistului si a dorintelor in cele mai mici detalii. Playlistul evenimentului este de fiecare data personalizat, in functie de nevoile si dorintele tale. Trebuie abordat intreg portofoliul de muzica pentru a nu fi ignorat nici un invitat. Dj ul evenimentului tau aduce elementele necesare.

null

Coregrafie miri

De cele mai multe ori povestea voastra este asa de bine stiuta de cei mai apropiati. Ce-ar fi ca in cateva minute sa le readucem aminte cum v-ati cunoscut, pe melodia vostra preferata, sa ii aducem si pe ei in povestea care v-a unit, sa incepem petrecerea cu momentul in care a inceput povestea voastra. Dansatori profesionisti va sunt alaturi sa puneti in scena cele mai nastrusnice idei.

null

Traditii pentru botez

Oameni buni, primiti aici o trupa de cantareti si acrobati din patru zari adunati ce vin sa ii ureze puiului tau numai de bine, texte stravechi, straie romanesti autentice, muzica, hora si multa, multa veselie. Ursitoarele pentru botez vin de departe, pastreaza cele mai frumoase traditii romanesti, si aduc tare multa bucurie in evenimentul vostru.

null

Statui umane

Eventimentul tau trebuie sa aiba iz de aventura, de necunoscut, de miraj pentru invitatii tai, asa ca cel mai potrivit ar fi ca la intrarea in locatie statuile umane, personaje din povestea ta, sa ii astepte nemiscati, ca mai apoi sa prinda viata, oferindu-le un trandafir sau poate doar un zambet.

null

Momente dansatori

Pentru ca toti cei care iti sunt alaturi astazi isi doresc sa fie o zi, o seara, o noapte plina de zambet si voie buna, ne-am gandit sa ii invitam in ring intr-un mod special. Am creionat povestea voastra de iubire in ritmuri de dans; de la flamenco la disco, de la samba la rock’n’roll, de la traditii la romante. Invitatii nu au altceva de facut decat sa se alature dansatorilor din evenimentul tau.

null

Candy bar si tort

Si dupa atata dans si voie buna sigur vine momentul in care iti doresti ca invitatii sa povesteasca intr-un loc linistit, servind dulcele perfect de la candy bar. O bucurie pentru toti, dulce personalizat pe gusturile fiecaruia, cu decor ales pentru povestea ta, ca si tortul, cu ingrediente gustoase, sanatoase si forme atent create de profesionisti.

null

Servicii foto si video

Amintirile, acolo ramane imprimata intreaga stare a unui eveniment perfect. Este important ca profesionistul din spatele obiectivului sa stie exact ce anume iti doresti, ce anume te avantajeaza, ce anume sa ramana peste ani. Fotograful si videograful evenimentului tau aduna amintirile pe care le-ai creat alaturi de cei dragi.

null

Cabina foto

Fotografia imprima pe hartie tot ceea ce nu poti povesti, feelingul pe care il simti cu intregul suflet intr-o seara care, la final, pare atat de scurta.
Acesta este motivul pentru care uitandu-te in urma la fotografii si filmul evenimentului tau il poti retrai de mii si mii de ori. Iar cabina foto este elemental de acre ai nevoie in evenimentul tau.