Tradiții pentru botez

Ursitoarele tradiționale – un moment unic, plin de umor dar și de emoție pus în scenă direct în fața invitaților de către actori carismatici. Noi suntem echipa ce te ajută să faci din botezul puiului tău un eveniment pe placul tuturor invitaților.

Am creat acest spectacol din toată inima noastră; ne dorim ca prima întâlnire cu puiul nou născut să fie plină de daruri și urări de bine, dar mai ales de bucurie, lacrimi de fericire, zâmbete și emoții. Ursitoarele tradiționale vin oriunde este nevoie cu un spectacol plin de veselie.

Povestea puiului tău începe acum, în fața voastră, a bunicilor, prietenilor, rudelor, într-un eveniment care îi este dedicat. Ca și momentul ursitoarelor tradiționale – o poveste despre cea mai frumoasă călătorie a ta, pui mic și drag, în care te vom însoți cu toată dragostea. Suntem aici pentru tine și pentru toți invitații tăi într-un spectacol ce îmbină cele mai frumoase urări cu adevărat românești.

Ursim românește și dăruim puiului toate lucrurile minunate pe care le-am primit și noi, la rândul nostru, la venirea pe lume. Am adunat, am ascultat, ne-am inspirat și acum e timpul să împărtășim și să dăruim. Suntem actori, am învățat de la cei mai buni, dar suntem, mai cu seamă, oameni dăruiți scenei și spectatorilor. Momentul nostru de autenticitate este despre tradiții și stare de bine!

GALERIE VIDEO

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Galerie foto