Petreceri corporate

Cum poate arăta petrecerea pentru colegii tăi din companie? Sună-mă, hai să povestim și să trasăm toate elementele cheie care îi aduc împreună și în afara biroului.

Orele petrecute alături de colegii de birou duc la prietenie, targeturile sunt atinse prin cooperare, zilele sunt mult mai frumoase dacă ai zâmbetul pe buze. Le povestim pe toate într-un team building, într-o seară specială de teatru la sediu, într-un weekend petrecut alături de colegi, poate la o cântare jam session sau la petrecerea de final de an.

Nu te aventura singur în organizare, poți avea lângă tine profesioniști care se ocupă de organizarea petrecerilor corporate de ani buni și cunosc toate elementele ce țin de reușita întâlnirii pe care o planifici. Tipul acesta de eveniment este oportunitatea perfectă de a avea alături colegii, familiile lor, dar și partenerii de afaceri. Pentru asta trebuie să alegem locația cea mai potrivită, unde invitații pot fi întâmpinați de statui umane, mimi sau magie close up, cu un ring de dans generos unde se vor întâlni cu toții pe ritmurile muzicii DJ-ului sau trupei, unde vor fi implicați în jocuri și concursuri de către maestrul de ceremonii, unde își vor ține discursurile și vor primi premiile. Este momentul în care pot socializa la un pahar și unde pot servi mâncare bună, vor avea parte de entertainment de cea mai bună calitate, fie că este o reprezentație de dans, fie că sunt implicați într-un concurs de karaoke.

Dacă vin și copiii la eveniment, nu îi uităm, le oferim spațiul necesar și mai ales elementele de entertainment care să le facă seara frumoasă și să îi țină activi. Cum la final de an este așteptat și Moș Crăciun, iată încă un element cu care îi poți surprinde pe toți, de la mic la mare. Dacă cineva nu a fost ascultător, Moș Crăciun poate veni împreună cu Moș Nicolae ce are de împărțit nuiele, dar mai ales îmbrățișări și voie bună.

Avantajul unei petreceri corporate în care suntem noi implicați? Suntem actori, suntem creativi, ținem cont de fiecare invitat în parte, putem creiona orice concept în care să integrăm scopul evenimentului, să creăm cea mai relaxată atmosferă și, mai ales, să îi facem pe invitați să se cunoască mai bine într-un mediu plăcut

GALERIE VIDEO

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Galerie foto