Testimoniale

Cristian Radu

Martie 2024

Multumim inca o data pentru organizare si pentru eveniment. Totul a decurs foarte bine. Am avut feedback pozitiv de la invitatii cu care am apucat sa vorbim. Ai facut show!!!

Irina Radu

Martie 2024

Multumim din inimaaa!!!! Toti invitatii au fost impresionati de felul in care ne-ai tinut acolo, in scena. Te pretuim, te iubim, mi au dat lacrimile de multe ori pe parcursul serii. La cat mai multeee evenimenteeee!!!

Mariana Toderascu

Februarie 2024

Aceste momente făcute de echipa Adina Stan a fost la superlativ! Felicitări pentru miile de zâmbete ! Ne-ati facut un eveniment nemaipomenit!

Adrian Niculae, Lumina Institutii de Invatamant

Noiembrie 2023

A fost o bucurie sa lucrăm împreună. Iti mulțumesc în numele meu personal si al colegilor pentru implicare si profesionalismul de care ai dat dovadă. Încă o dată îți mulțumesc pentru efort, implicare și profesionalism. 💐💐💐🎩

Iuliana Alexandra Zarafiu

Ianuarie 2024

Oameni buni, nu am cuvinte sa va explic emotiile pe care le-am simtit cand fata asta a pus mana pe microfon si a inceput sa ne vorbeasca. De o energie extraordinara, jur ca am simtit sa ma ridic in picioare de la masa si sa ma duc sa o iau in brate. Nu am cuvinte suficiente. Iti multumesc, Adina Stan

Carmen Deaconeasa

Ianuarie 2024

Ea e Adina!!! Cu zeci, sute de semne de exclamare, nu doar 3!!! E un suflet de energie pe care o dă lumii sub formă de bucurie. Maestru de ceremonii pentru fel de fel de petreceri, tot ce-ți trece prin minte și dincolo, voice over, voce pentru personaje de desene animate, jocuri video, GPS și 1001 de alte calități minunate. Nu e ușor de găsit, dar 100% e prezentă vara, alături de mine, la Voineasa, unde, împreună cu alți prieteni dragi, dă viață unui tărâm de poveste în taberele de actorie și dezvoltare personală. Ce se leagă acolo an de an nu poți exprima în cuvinte. Doar se trăiește! Luv u, my dear!

Carmen Trasca

Decembrie 2023

Intr-adevar a iesit o petrecere memorabila ! Se va vorbi despre ea, cel putin pana la anu’ pe timpul asta … 😂 Sa stii ca ai primit o multime de complimente din partea prietenilor mei ! Sotul meu nu te mai stia, dar a zis asa : fata asta a facut toti banii ! 😂 Ne-ai tinut in priza , ai facut un arc in timp si ne-ai dus acolo unde amintirile erau adormite 🤗 Felicitari tie si baietilor ! Sunt tare bucuroasa ca am ales aceasta tematica si pe tine in fruntea noastra ! 🙏

Daniel Gritu, Fotograf

Octombrie 2023

Mare talent Adina si credeti-ma ca o vreti la party-ul vostru, mai ales daca aveti nevoie de un provocator de mare clasa care sa faca scaunele de la mese sa se simta singure. Peste tot a fost plin de ingerasi, unii comestibili, altii nu. Am fost intampinati chiar si de un ingeras uman la intrarea in restaurant cu care toata lumea s-a fotografiat, va dati seama. Frumoasa ideea aceasta cu statuia umana! Tot Adina Stan a fost “di vina” si la acest capitol, inclusiv la partea de DJ si de traditii la botez, acestea din urma fiind cu totul altceva fata de momentul cu ursitoare binecunoscut.

Oana Martin

Septembrie 2023

Adina de ocupa de organizarea de evenimente, este un om extraordinar cu o mare pasiune pentru ceea ce face. Daca aveti timp, aruncati o privire pe pagina ei si daca va place poate ea va organiza urmatorul eveniment din viata voastra.

Iuliana Dana Martinescu

August 2023

Adina Stan, nu puteam sa facem o alegere mai buna de atat…Un om minunat, cu un suflet minunat! Multumim, Adina Stan! Evenimentele sunt altfel alaturi de voi, evenimente cu suflet pentru suflet!!! ❤🤗😘 Multumim ca ati fost alaturi de noi la prima petrecere a iubitului nostru Luca Mihail.