Sunet, Dj, Scenotehnică

Muzica este, probabil, elementul care aduce oamenii împreună cel mai repede. Așa gândim și noi… invitaților le stă bine pe ringul de dans, pe ritmurile aduse de DJ în evenimentul tău. Tonul dicteaza, muzica unește, sunetul ne aduce împreuna indiferent de natura evenimentului.

Muzica este o lume în sine, cu un limbaj pe care toți îl înțelegem.

Muzica ne aduce împreună pe ringul de dans, DJ-ul dă tonul, iar evenimentul tău va rămâne în sufletele tuturor.

Mai întâi stabilim tematica, playlist-ul și dorințele muzicale în cele mai mici detalii. Playlist-ul evenimentului este de fiecare dată personalizat, în funcție de dorințele tale. Trebuie abordat întreg portofoliul de muzică pentru a nu ignora niciun invitat. DJ-ul evenimentului tău aduce elementele necesare de logistică de la sunet, lumini, până la sceno-tehnică.

Modulele de muzică pornesc de la cafe concert, jazz, trec prin latino, rock’n’roll, dance, pop, populară tradițională, romanțe, și ajung până la rock și preferințe dintre cele mai speciale.

Cu muzica potrivită, fie uiți totul, fie îți amintești totul. DJ-ii noștri te vor face să uiți de tine pe ringul de dans, dar să îți amintești evenimentul ani buni de acum încolo. Căci la asta ne pricepem cel mai bine – să creăm Evenimente cu Suflet

Galerie foto