Eu sunt Adina, îmi pare bine de cunoștință

Povestea mea

Eu sunt Adina, actriță cu dorința arzătoare de a fi pe scenă. Am simțit asta dintotdeauna, știu cine sunt și am înțeles care îmi este drumul.

Am început să fiu interesată de actorie, scenă, comunicare, oameni, mai ales oameni, din momentul în care, în urmă cu multă vreme, să fi avut în jur de 15 ani, Silviu Purcărete mi-a spus – ”Dacă vrei să joci, scena îți aparține”.

Și atunci a început povestea mea, atunci au început întâlnirile vieții mele- Doina Migleczi, Silviu Purcărete, Coca Bloos, Dan Micu, Mihai Măniuțiu, Victor Ioan Frunză, Dorina Lazăr, Marcel Iureș, Oana Pellea, Sebastian Papaiani, Petrică Nicolae, Gheorghe Visu, Irina Petrescu și multe, multe alte întâlniri care mi-au făcut viața atât de frumoasă.

Am intrat la UNATC, clasa lui Dem Rădulescu care mi-a împământenit tot ceea ce intuiam și doream să ating. Frumusețea de a fi pe scenă și bucuria de a dărui. ”Lacrima ta să fie în colțul ochiului, dar spectatorul să plângă cu lacrimi grele când te privește ți îți simte emoția. Să știi să treci pragul. Fii tu, cel adevărat- cu emoțiile și trăirile tale. Nu minți, fii sincer cu spectatorul și cu scena”. Întâlnirile au continuat- George Ivașcu, Olga Tudorache, Sanda Manu, Mircea Albulescu, Adrian Pintea- ei ne analizau parcursul, ne corectau, ne sfătuiau și ne-au dat tot ceea ce au avut mai bun.

Apoi televiziune, evenimente, alte întâlniri reușite, prietenoase, fulgerătoare, pline de lucruri înălțătoare. Am învățat de la cei mai buni. Dar nu mă opresc, mai am încă de învățat.

Știu să zâmbesc și să molipsesc.

Am învățat să am grijă de gândurile mele căci se vor transforma în vorbe, de vorbele mele căci se vor transforma în fapte, de faptele mele căci se vor transforma în obiceiuri, de obiceiurile mele căci ele sunt viața mea.

Iar viața mea este ACUM și AICI.
Cred, înțeleg, doresc, iubesc, ascult, râd, admir, și câte și mai câte avem de împărtășit.
Eu sunt Adina, îmi pare bine de cunoștință.

Am învățat de la cei mai buni.

OM cu gânduri de bine
ACTRIȚĂ cu neîncetata chemare a scenei
MAESTRU DE CEREMONII pentru că existati voi

Perspectiva mea

A fost odata ca nicio altă data un gând… și gandul s-a transformat în actiune, și actiunea noastra a dus la cea mai frumoasa călătorie în lumea evenimentelor.

Nu am găsit raspunsul la întrebarea “DE CE?“. Doar o nestavilita dorință de a fi zi de zi acolo, în mijlocul acțiunii, când oamenii își pun toata încrederea în experiența, profesionalismul și puterea noastră de munca.

Pentru că așa se contruiește un eveniment – cu poveste, cu dedicație, cu o înțelegere profundă a dorințelor voastre. Ne dorim să vă fim alaturi de la botez și până la nunta de argint, să trecem împreuna prin toate emoțiile și să spunem din suflet:
Da, de aceea suntem aici împreună, pentru că asa ne stă bine, să ne bucurăm cu toată ființa de cel mai important eveniment din viața noastră!

La asta ne pricepem cel mai bine. Să facem Evenimente cu Suflet.

Zi de naștere, botez, nuntă, corporate, teambuilding, petreceri pentru copii, petreceri cu Moș Craciun, dansatori, muzică bună, candy bar, arnajamente de tot felul, cabină foto, video booth 360, toate prezentate de maestrul de ceremonii într-un concept personalizat și păstrate cu mare grijă în albumul realizat de echipa foto- video.

Testimoniale

CULISE