Când faci ceva cu sufletul nu are cum sa nu îți iasă și Adinei ii iese MINUNAT! Recomand din tot sufletul, e super profi! Multumesc și eu din suflet pentru momentele frumoase de la petrecerea de botez a lui Filip

Andreea Simona

Momentul traditiilor a placut maxim tuturor. Aveam lacrimi noi si multi din invitati la momentele cu ingerii numiti parinti si frati. Este supeeb ceea ce faceti, plin sensibilitate

Familia Oancea

Iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi si pt eveniment. Ai o echipa extraordinara. Nu avem cuvinte sa te laudam cum trebuie. Te imbratisam

Andreea si Marius Stefan

Draga Adina,

Iti multumesc tare mult ca ai fost si in acest an alaturi de noi. Am fost incantati de imaginatia ta si de reusita acestei seri minunate impreuna cu colegii tai minunati care si-au intrat in pielea personajelo! Lumea s-a distrat, s-a simtit bine si de aici satisfactia tuturor!

Sa o tii tot asa si realizarile sa te insoteasca la tot pasul!

Te imbratisez cu drag

Mariana Rosu, Pluriva

In prima clipa in care v-am vazut la un eveniment am stiut ca o sa fiti si la noi

Atat de mult ne-a placut

Felicitari pt tot si multumim inca o data

Ianna Novac

Va multumim din suflet pt tot. Ati fost minunati! Mult succes pe viitoare pt ca faceti un spectacol extraordinar de frumos!

Raluca Moroianu

Se spune ca incercarile te fac mai puternic, pe mine o incercare m-a ajutat sa-mi intersectez calea cu Adina… si impreuna am avut un eveniment EPIC!

Adina Stan… ai reusit cu energia ta sa scoti la iveala sufletul nostru in ziua nuntii noastre!

Iti multumesc, tie si echipei tale!
Chapeau in fata profesionistilor!

Ati fost senzationali!
Ne-ati ajutat sa avem un eveniment care ne-a depasit cele mai wild asteptari! 
Sa va spun “multumesc” este prea putin!

Simona Omocea

Iti multumesc cu toata puterea sufletului meu! Esti minunata si datorita tie toate evenimentele au fost o amintire unica, memorabila! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, putere, fericire si implinire sufleteasca sa te avem alaturi mereu la fel de frumoasa si buna!

Iuliana Alexandra

Sunteti superbi! Ne place foarte mult ce faceti si atmosfera pe care reușiți să o creați!

Laurentiu Agapi

Mare talent Adina si credeti-ma ca o vreti la party-ul vostru, mai ales daca aveti nevoie de un provocator de mare clasa care sa faca scaunele de la mese sa se simta singure.

Peste tot a fost plin de ingerasi, unii comestibili, altii nu. Am fost intampinati chiar si de un ingeras uman la intrarea in restaurant cu care toata lumea s-a fotografiat, va dati seama.

Frumoasa ideea aceasta cu statuia umana!

Tot Adina Stan a fost “di vina” si la acest capitol, inclusiv la partea de DJ si de traditii la botez, acestea din urma fiind cu totul altceva fata de momentul cu ursitoare binecunoscut.

Daniel Gritu, Fotograf